Bevers (5-7 jaar)

Wij zijn de Bevers van Scouting Poeldijk.Maar wat zijn Bevers eigenlijk? Nou, dat zijn meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar die avonturen beleven in het dorp Hotsjietonia. We spelen elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in ons clubgebouw de Schakel.

In dit speciale dorp is van alles te beleven. Wij hebben al kennis gemaakt met verschillende dorpsgenoten zoals: Rozemarijn, zij houdt van koken en tuinieren.We hebben met haar cup cakejes versierd en zaadjes geplant.

Ook kwamen Keet en Fleur Kleur op bezoek. Zij zijn één en al kleur en houden van knutselen en creatieve spelletjes. Als we naar het bos willen, gaat Rebbel met ons mee. Op de terugweg lopen we natuurlijk nog even met haar langs de kinderboerderij, want zij is ook gek op dieren.

Heel soms experimenteren de bevers samen met Prof Plof en zijn ze op zoek naar een nieuwe uitvinding. Bij Noa kunnen we aan het eind van de middag nog even lekker uitrusten en wat yoga oefeningen doen.

Heb je zin om samen met ons te ontdekken wat er nog meer te beleven valt in dit speciale dorp?  Neem dan contact op met een van de leiding.
Natuurlijk mag je altijd een keertje komen kijken!

De beverleiding zijn: Anita, Judith, Rebecca en Jeroen.