Explorers (15-18 jaar)

Explorers

De Explorers is een gemengde groep van jongens en meisjes van tussen de 15 en 18 jaar oud.

Het uniform van de Explorers is een rode blouse, deze staat voor Explorers zijn.
Ook word er een gele das gedragen, deze hoort bij scouting Poeldijk.
Dit uniform word niet gedragen tijdens de wekelijkse opkomsten op donderdag avond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Wel worden de uniformen gedragen als wij een weekend weg gaan of op kamp gaan.
Een weekend weg gaan doen wij 2x per jaar en iedere jaar gaan wij in de zomer vakantie op kamp.

De programma’s die de Explorers draaien worden zelf bedacht door de jeugdleden en variëren van pionieren tot koken en van vuur maken tot schaatsen.
Elke week  word er weer een ander leuk programma bedacht.
Ook de activiteiten op de weekendjes en op kamp worden door de jeugdleden bedacht.

In plaats van leiding heeft de Explorer groep “begeleiding” deze dragen bij aan een goed lopend programma.

We hopen nog veel actieve en leuke dingen te gaan ondernemen.
Er kunnen nog altijd leden bij, dus ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en houd jij van uitdaging of ken je iemand die van uitdaging houd?
Kom dan eens bij ons kijken op donderdag avond en doe gezellig mee!

Wellicht tot ziens bij scouting Poeldijk.

De Explorer begeleiding zijn: Henk, Laurens, Tijmen en Suzanne.