Grote Welpen (9-11 jaar)

Wij, de grote welpen, zijn enthousiaste jongens en meiden van 9 tot 11 jaar.

Iedere zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur komen wij bij elkaar in ons clubgebouw “De Schakel”. Het leidingteam bestaat uit: Rik (Baloe), Dennis (Bagheera), Nick (Kaa), Mariano (Malchi), Heleen (Mor), Peter Paul (Hathi), Sterre (Darzee), Gerard (Wontolla) en Camille (Raksha).

Iedere zomervakantie gaan wij op kamp. Een week lang verblijven wij dan in een andere blokhut in Nederland. Deze week is altijd in een thema en er komen verschillende figuren in voor, vaak moeten we die week een probleem oplossen en beleven zo mega spannende avonturen.

Ook wordt er ieder seizoen een “weekendje” georganiseerd. Twee nachtjes logeren in onze eigen blokhut of van een andere scoutinggroep. Ook dit is vaak in thema en super gaaf.

En ? Durf jij ’t aan?
Kom gewoon eens kijken en draai een zaterdagmiddag met ons mee.
Je zult zien, er is altijd wat te beleven!

Blijf op de hoogte van ons via Facebook van de Grote Welpen.