Verhuur van De Schakel

Clubgebouw De Schakel

Ons clubgebouw is in 2012 nieuw gebouwd en wij zijn er erg trots op!
Het is een mooi gebouw met moderne faciliteiten en voorzieningen zoals zonnepanelen en een prachtig groen buitenterrein.
Voor de huurder zijn er 3 grote (spel)lokalen beschikbaar voor (dag)verblijf of slaapzaal en een apart staflokaal. Verder is er een ruime keuken en een sanitair ruimte met douche, invalide-douche-toilet met wastafel, toiletten, urinoirs en brede wasbak.
In het gebouw zijn voldoende tafels, stoelen en banken aanwezig voor algemeen gebruik. In de keuken staat een 6-pits gasfornuis met oven, waterkoker, koffiezetapparaat en een koelkast speciaal voor onze gasten. Verder zijn er ook potten, pannen, borden, mokken en bestek aanwezig voor algemeen gebruik.
Rondom het clubgebouw ligt een groot buitenterrein met o.a. gras(speel)veld, wilgentunnel, klimboom, avonturenpad, kampvuurkuil én een vlaggenmast.
Het gebouw en ook het buitenterrein zijn goed toegankelijk voor minder validen.

Bekijk onderstaand fotoalbum om een goede indruk te krijgen van het clubgebouw.

Locatie
Het gebouw ligt aan de rand van Poeldijk naast een openbare skatebaan en ligt op ca. 10 minuten lopen van het centrum met een supermarkt, snackbars en diverse winkels. Op ca. 5 km ligt het strand van zowel van Kijkduin als van Monster en Ter Heijde. Tussen Poeldijk en de rand van Den Haag liggen op loop afstand grote recreatiegebieden zoals De Wen, Madestein en het Ockenburgse Bos. Hier is het mogelijk om te wandelen, vissen, roeien, zwemmen en surfen. In De Wen ligt er een trimbaan en een groot natuur doolhof. Natuurlijk kun je er ook (speur)tochten uitzetten of bosspelen doen.
Locatie van De Schakel.

Verhuur
Ons clubgebouw is alleen te huur voor verenigingen zoals scoutinggroepen, sportclubs, groep-8 kampen. Het gebouw is geschikt om te logeren maar ook voor bijvoorbeeld dagactiviteiten.
Wel moet rekening gehouden worden met de reguliere opkomsten van Scouting Poeldijk op vrijdagavond van 18:45 tot 22:00 uur en zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. Huurders kunnen dan geen gebruik maken van het gebouw vanwege de scouting opkomsten. Alle logeerspullen moeten dan worden opgeruimd in de daarvoor beschikbare ruimte. (in overleg zijn uitzonderingen mogelijk)

Kijk in onze de agenda of De Schakel beschikbaar is voor jullie verblijf.

Onze Schakel is geschikt voor:

• Scouting groepen; kamp, weekendjes
  • Scholen; dagactiviteiten, kamp groep 8
  • Kinderopvang; BSO, dagactiviteit
  • (Sport)verenigingen; overnachtingen, activiteiten, vergaderingen
  • Vaste huurders; bijvoorbeeld yoga, zang, kaartclub, BSO, etc.

Het clubgebouw is niet te huur voor feesten en partijen.
Ook wordt er niet verhuurd aan studentenverenigingen.

Tarieven:

• Scoutinggroepen € 4,75 p.p. per nacht, met een minimum van 20 personen.
  • Niet scoutinggroepen € 6,00 p.p. per nacht, met een minimum van 20 personen.

Tarieven zijn:

• Inclusief: gebruik van elektra, water, gas, verwarming en wifi.
  • Exclusief: schoonmaak, u moet het clubgebouw en buitenterrein altijd zelf weer schoon en opgeruimd opleveren.

Toeslag afvalkosten:

• € 5,- per dag
  • € 10,- per weekend (2 nachten)
  • € 20,- per week (vanaf 3 nachten)

(Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud)

Voorwaarden en reglement

Neem kennis van onze Huurvoorwaarden en ons Huishoudelijk reglement.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de coördinator verhuur, Peter Stam.

Stuur een e-mail