Verhuur van de Schakel

Verhuur clubgebouw “de Schakel”

Ons moderne, in 2012 gebouwde clubgebouw heeft 5 lokalen, waarvan er 4 worden verhuurd.
3 even grote speellokalen en een staflokaal.
Hiernaast is er nog een keuken en een sanitaire groep met douche en toiletruimtes.
In het gebouw zijn tafels, stoelen en banken aanwezig die gebruikt mogen worden door huurders.
In de keuken staat een 6-pits gasfornuis, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een koelkast ter beschikking aan huurders.
Verder staan in de keukenkast pannen, borden, mokken en bestek.
Voor het clubgebouw ligt een groot grasveld met een vlaggenmast.
Het gebouw is goed toegankelijk voor minder validen.
Bekijk het fotoalbum om een goede indruk te krijgen van het clubgebouw.

Situering

Het gebouw ligt 5 minuten lopen van het centrum van het dorp en 5 km van het strand (zowel van Kijkduin als Monster). Tussen Poeldijk en de rand van Den Haag liggen grote recreatiegebieden zoals De Wen, Madestein en het Ockenburghse bos. Hier is het mogelijk om te wandelen, vissen, roeien, zwemmen en surfen. Ook liggen er een trimbaan en een doolhof in de buurt. Natuurlijk kun je ook (speur)tochten uitzetten of bosspelen doen.

Bekijk hier de locatie van de Schakel.
In Monster is er een subtropisch zwembad (www.deboetzelaer.nl) en in Den Haag net over de grens met Poeldijk ligt het sportcentrum De Uithof (www.deuithof.nl).

Verhuur

Ons clubgebouw “De Schakel” is momenteel alleen te huur voor scoutinggroepen en dagactiviteiten.
Wel dient rekening gehouden te worden met de reguliere opkomsten van Scouting Poeldijk op vrijdagavond van 18:45 tot 22:00 uur en zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur.
Huurders kunnen dan geen gebruik maken van het gebouw.
Alle logeerspullen dienen te worden opgeruimd op de daarvoor aangewezen ruimte.
Dit omdat alle lokalen nodig zijn.

Kijk op de Bookingspagina of de Schakel vrij is

Het clubgebouw is niet te huur voor feesten en partijen.
Ook wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen.

Overnachting:
Scoutinggroepen € 4,25 pp per nacht, met een minimum van 20 personen.
Niet scoutinggroepen € 6,00 pp per nacht, met een minimum van 20 personen.

Toeslag voor verwarming:
€ 13,00 per weekend in okt, nov, mrt, apr
€ 18,00 per weekend in dec, jan, feb
(ongeacht 1 of 2 nachten per weekend)

Gebruik van water, gas en elektra:
€ 5,25 per nacht

Toeslag afvalkosten:
Omdat wij geen gebruik meer kunnen maken van de gemeentelijke afvalophaaldienst zijn wij genoodzaakt de kosten voor het afvoeren van afval door te berekenen.
Gerekend wordt: € 5,- per dag, € 7,50 per weekend of € 15,- per week (Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud).

Huurvoorwaarden

Huishoudelijk reglement