Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Scouting Poeldijk, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Poeldijk ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Poeldijk.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scouting Poeldijk ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Poeldijk. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Poeldijk zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Poeldijk. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld
Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Poeldijk hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Scouting Poeldijk weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Poeldijk is bedoeld. Dat weten
ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Scouting Poeldijk dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Scouting Poeldijk op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12268